Lid worden

DSV is een besloten club, wie kunnen er dan lid worden?

  • (ex-) defensiemedewerkers
  • gezinsleden van hoofdleden (inwonend op hetzelfde adres)
  • personeel van overige Krijgsmachtdelen
  • op aandragen bestuur 
  • geweerschutters van andere schietverenigingen in Nederland die niet beschikken over een 100 meter baan. Hiervoor geld een wachtlijst. Mail eerst voor meer informatie. 


Kom langs op een clubavond voor meer informatie. U kunt dan meteen een beetje van de sfeer proeven en zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Als u een ex-defensiemedewerker bent zonder defensiepas moet u eerst een afspraak maken via de e-mail en wordt u aangemeld bij DBBO (beveiliging). Bij aankomst op de kazerne krijgt u een dagpas bij DBBO op de Moormanbrug. Bellen kan ook tijdens clubavonden, zie hiervoor de contactpagina


Op de kennismakingsavond krijgt u dan de verder informatie over het reilen en zeilen van onze vereniging. En mocht u dan nog steeds geïnteresseerd zijn dan gaan we verder met de procedure voor het starten van het aspirant-lidmaatschap. Pas als u aan al onze voorwaarden heeft voldaan, waaronder ook de basis cursus gevolgd en de schietproef heeft afgelegd, dan bent u aspirant-lid van onze vereniging en kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging. Na minimaal 6 maanden aspirant-lidmaatschap en het voldoende beoefenen van de functie baancommandant op zowel de geweerbaan als de pistoolbaan wordt u door het bestuur beoordeelt of u toegelaten kunt worden als lid van de vereniging.


Meer informatie vindt u in deze hand-out. Een inschrijfformulier is te verkrijgen via het bestuur